Volg een beleggingscursus

Bent u op zoek naar een cursus beleggen? Wij bieden u een gratis cursus aan waarin u 30 minuten de basis legt voor geld verdienen met aandelen. Lees in dit artikel hoe u kunt beginnen met beleggen.

Iedereen wil beleggen

Veel mensen zouden graag eens beleggen op de beurs maar worden gestopt door velerlei redenen. De een denkt bijvoorbeeld dat hij hiervoor niet slim genoeg is en de ander vermoedt dat zij te weinig geld heeft om te kunnen beleggen. Deze redenen zijn beiden ongegrond want vandaag de dag kan iedereen beleggen. Recente ontwikkelingen in de beleggingswereld hebben ervoor gezorgd dat beleggen tegenwoordig laagdrempelig is. U moet bij deze ontwikkelingen denken aan computerprogramma’s die het mogelijk maken thuis op de bank geld te verdienen met aandelenkoersen of simpelweg het huidig bestaan van het internet dat ervoor zorgt dat alle benodigde informatie binnen handbereik ligt. Daarnaast is er met de mogelijkheden van vandaag met een kleine buidel al snel een flinke winst te boeken.

Wijzelf beleggen ook met beleggingssoftware

Wijzelf beleggen al geruime tijd met beleggingssoftware en zijn overtuigd van de voordelen die deze methode met zich meebrengt. Wij hebben al mooie winsten geboekt op deze manier en hebben sommige van deze geplaatst op onze site.

De gratis cursus beleggen

Naast deze beleggingservaringen hebben wij een gratis cursus beleggen ontwikkeld. In deze cursus leert u hoe u kunt verdienen aan aandelenkoersen maar ook de valkuilen van veel beginnende beleggers. Kort samengevat kunt u na de cursus:

  • Zelf inschatten hoe u geld kunt verdienen op de markt, bij zowel stijgende als dalende koersen
  • Zelf uw risico’s beperken
  • Zelf een rekening beginnen bij een broker
  • Zelf aandelen kopen/verkopen bij een broker

De cursus beslaat enkele onderdelen. Eerst worden wat algemene beleggingsbegrippen uitgelegd, daarna zal de methode worden uitgelegd om vervolgens populaire valkuilen te belichten. Tot slot zal worden uitgelegd hoe u direct kunt gaan beginnen met beleggen door de hierboven beschreven software te downloaden.

Tip: volg de cursus beleggen

Als u een beginnende belegger bent raden wij u aan deze cursus door te nemen. De cursus neemt in totaal ongeveer 30 minuten in beslag en legt de ideale basis voor een mooie toekomst in de wereld van beleggen. Deze moeite is minimaal ten opzichte van het profijt dat u zult halen uit het volgen van de cursus beleggen.

Wilt u geen cursus beleggen maar direct starten met beleggen?

Hebt u geen behoefte aan het volgen van een cursus beleggen en wilt u direct beginnen? Dan kunt door op deze link te klikken direct de gratis software downloaden die nodig is voor het beleggen. U hoeft bij het starten van het programma deze keuze tussen fictief beleggen en werkelijk beleggen. In de eerste modus ontvangt u een gratis startkapitaal van 20.000 euro en kunt u hiermee eindeloos beleggen op let op, échte koersen. Wanneer u kiest voor de modus werkelijk beleggen, kunt u direct beginnen met geld verdienen op de beurs.